Å lære om de grunnleggende trinnene i Oddsbonuser, vil faktisk være til nytte for deg i det lange løp. Finn ut alt om det her.

Med oddsbonuser360.com kan du finne ut om alle faktorene. Selv om oddsbonuser kan ha mange forskjellige former og fungere på forskjellige måter, er det ofte en rekke gjentakende elementer. Før du begynner å spille med oddsbonuser, bør du være klar over følgende liste over de mest kritiske faktorene.

• Du mottar ekstra midler fra oddsbonuser som kan brukes til å satse på oddsen.

• Mens noen bonuser krever innskudd, er andre gitt uten noen strenger.

• Du bør lese vilkårene og betingelsene for hver bonus.

• Du risikerer å miste både bonussaldoen og eventuelle gevinster du har dersom du bryter bonusvilkårene.

• Du kan dra nytte av oddsbonuser fra flere bettingsider samtidig.

• Bonuser er tilgjengelige for både nye og returnerende spillere.

• Når det oppstår store sportsbegivenheter som de vet norske spillere vil være interessert i, er bettingsidene spesielt generøse med bonuser.

• Eksklusive innskuddsbonuser og andre oddsbonuskampanjer kan gjøres tilgjengelige for deg hvis du melder deg på e-postlistene til bettingsidene.

• For å bruke oddsbonuser er alt du trenger å gjøre et minimumsinnskudd.

Bonusbetingelser og innsatsspesifikasjoner

Det er normalt å anta at bonusstørrelsen bør være det viktigste hensynet, men vi anbefaler alltid å sjekke bonusvilkårene også. Oddsbonusen du mottar kan ikke tas ut fordi den krediteres som bonuspenger i stedet for ekte penger. Du må først oppfylle omsetningskravene for bonus før du kan ta ut bonusgevinstene dine. Omsetningskravet, som spesifiserer hvor mange ganger du må omsette bonuspengene før de blir til ekte penger, er alltid inkludert i bonusvilkårene.

• En bonus er bedre hvis den har et lavere omsetningskrav.

For å øke sjansene dine for å beholde gevinsten etter å ha møtt omsetningskravene, bør du alltid se etter bonuser med de laveste omsetningskravene.

En illustrasjon:

1. Det gjelder 15x omsetningskrav for 1000 kr bonusen du mottar.

2. Du gis en bonus på 1000 kr med 5 ganger omsetningskrav.

Før bonuspengene i Alternativ 1 kan konverteres til ekte penger, må du omsette 15 000 kr (1 000 * 15 kr). For å fullføre bonusen i alternativ 2 trenger du kun å omsette 5000 kr (1000 * 5 kr). Derfor er det ingen tvil om at alternativ 2 i dette tilfellet er overlegent alternativ 1 på alle måter.

Bekreft betingelsene for bonusen

Når du leser bonusvilkårene for en oddsbonus, er det viktig å se på mer enn bare omsetningskravet. Varigheten av bonusen og eventuelle spill- eller omsetningsbegrensninger som gjelder ved bruk av bonusmidler er vanligvis også detaljert i vilkårene og betingelsene.

Tidsramme for bonusen

Du kan finne ut hvor lang tid du har på å oppfylle bonusomsetningskravene fra bonusvarigheten. Dette er noe du alltid bør være oppmerksom på, for hvis du ikke kan oppfylle omsetningskravet før bonusperioden utløper, vil alle dine gevinster og bonussaldoer gå tapt. Som et resultat, sørg for å være klar over hvor mye tid du har og juster aktiviteten deretter. Vanligvis gir bettingsider kundene sju, fjorten eller tretti dager på seg til å oppfylle omsetningskravet. Hvor lang tid du må regne med å bruke på omsetningen av bonusen øker med omsetningskravet og bonusbeløpet.