Du kan måle en persons høyde, Du kan måle hvor høyt en person kan hoppe, du kan måle hvor fort de kjører, men du kan ikke måle menneskets hjerte. Du kan ikke måle hva som er i menneskets hjerte og hvor hardt noen vil jobbe for noe.

Den første holdningen er at du må velge og være positiv. Du må utvikle vaner på hvordan du tenker, snakker og handler positivt. Vi har alle et valg på hvordan vi vil håndtere dagen eller situasjonen som vi konfrontere. Det er veldig enkle valg. Skal du vær positiv eller negativ? Charles Swindoll sier i ett av hans sitater: «Jeg er overbevist om at 10% i livet er hva som skjer med meg og 90% er hvordan jeg reagerer på det.»

Den andre holdningen er å være ærlig. Du må først lære å være ærlig med deg selv. Bare du vet innerst i hjertet om du er ærlig med deg selv. Du må ha gode holdninger for å nå store høyder i livet ditt. Ærlighet er nøkkelen til vekst.selvhjelp

Den tredje holdningen er Engasjement. Når du bestemmer deg for å ta et prosjekt eller delta i noe må du være forpliktet til det er ferdig. Ditt engasjement starter først i planlegningen og forberedelser og du må være forpliktet til alt som fører til dette øyeblikket. Du må være forberedt til å gi målet eller oppgaven 110% prosent som den fortjener. Du bør også være positiv og aldri tenke på å slutte. Det er der suksess ligger.

Den fjerde holdningen er at du må tro. Du må tro at du vil vinne noe før du selv prøver det. Sun Tzu sa i boken «The Art of War» at «Vinnende krigere vil vinne, og deretter gå til krig. Beseiret krigere vil gå til krig først og deretter håpe på å vinne.» Vi må tenke positivt og bli kvitt den negative holdningen. Vi må lære å holde fokus på positive tanker og vite at våre hjerter og sinn er utstyrt med de rette talentene, og at vi kan oppnå noe hvis vi setter våre sinn til.