Alle har våre i situasjoner hvor de blir så sterkt provosert eller stresset slik at det er rett før man eksploderer. I situasjonene som disse kan du da bare gi faen

– Dette betyr ikke noe nå
– Dette bidrar ikke til noe positivt
– Situasjonen har eskalert seg for mye
– Dette er ikke verd å bruke tid på

Eksempelvis når noen sniker før deg i køen eller når noen låner noe fra deg uten å spør først.

Du sparer deg selv for stress
Generelt sett er vi veldig travle personer. Hvis du kan redde deg selv fra en situasjon som bare gir stress, hvorfor ville du ikke ha gjort det? Ved å fjerne deg fysisk og følelsesmessig fra en negativ situasjon tar du vare på deg selv og mentaliteten din.gi faen

Du redder andre fra stress
Vi ønsker som oftest andre godt, men vi vet aldri hva som skjer i deres hoder. Det kan hende de sliter psykisk og ikke er like mentalt sterk som deg. Ved å gi faen så kan du spare dem for kommentarer de ikke hadde taklet bra.

Du får mer tid til å tenke konstruktivt over situasjonen
Alle er dømt til å ende i situasjon hvor man i affekt gjør dumme valg eksempelvis å si noe du angrer på. Ved å gi faen vil du få tid til tenke over situasjonen og få ting i riktig perspektiv, slik at du kan ta riktige valg.

Du bryr deg i utgangspunktet egentlig ikke
Hvis noen sniker i køen og etter en høflig beskjed ikke går tilbake så har du 2 valg. Du kan hisse deg opp og starte en krangel, eller bare gi faen. For i grunnen bryr du deg ikke, en til eller fra har ingen betydning.

Livet er å komme forbi hindre
Det vil alltid være noe som gjør deg sint. Du vil ikke kunne overse alt du burde og slikt er livet. Alt du kan gjøre er å jobbe med deg selv og din reaksjon på de hindringene som vil dukke opp. Gi faen når du klarer og ta lærdom av de gangene du ikke klarer det.