Jeg vil at du skal se på noe, se på et stort mål du har eller kanskje jobber med. Du har muligens opplevd masse tilbakeslag, skuffelser eller kanskje du allerede har gitt opp? Kanskje du trenger bare litt oppmuntring til og komme tilbake på sporet igjen.

Her er hva jeg vil at du skal se på. Det er vinnere og tapere, det er folk som ikke har oppdaget hvordan vinne enda. Alt de trenger er litt veiledning, alt de trenger er litt hjelp, bare litt støtte, Alt de trenger er litt innsikt eller endre strategien for å gjøre endringer som vil åpne døren til en ny fremtid for dem. Det vil gi dem adgang til den ubegrensete makten de har ved seg selv, det er alt de trenger.

Så det jeg vil du skal gjør er tenke på noe du vil for deg, som er er ekte for deg, som er viktig for deg, som gir ditt liv spesiell mening og kraft. Jeg vil ikke høre deg si at du kan det, eller forvente det. Jeg vil at du skal si noe til deg selv som gjør at du vil opprettholde en høy grad av integritet med deg selv. Selv når du opplever enorme tilbakeslag slik at du vil fortsette å holde fokus på målet.

Hva er det du skal si når du har en idé å bevege deg mot? Du har kanskje ikke pengene, du har kanskje ikke utdannelsen, du har kanskje ikke støtten eller resurser som du trenger. Hva er det du skal si som kan holde oss gående mot målet? Hva er nøkkel ordene som skal hjelpe oss å nå drømmene våre?

Det er mulig
Det er alt du skal si til deg selv når du ser på drømmene dine, der er mulig. Nå si det hver dag til deg selv det er mulig. For hva er det gjør med deg? Det begynner å forandre ditt trossystem. Hvordan vi opererer er en hendelse på hva vi tror på, av hva som er mulig for oss. Alt du har gjort opp til dette punktet er duplikat av hva du tror du fortjener og hva som er mulig for ditt liv.

Mesteparten opererer ut fra deres personlige historie, hukommelse på ting de har gjort, opplevd og ting de har sett. Det jeg foreslår er at du opererer ut fra en større tanke om deg selv. Jeg vil at du skal se det for deg gjør det du vil gjøre. Oppleve det du vil, få de tingene du har lyst på, gjøre det som gir livet ditt mening og verdi. Operer ut fra fantasi og ikke fra hukommelse, for uansett hvor du ser og har lyst til å gå vil jeg advare deg. Du vil stoppe opp for å se på dataen på hva du har opplevd i livet å si du får det ikke til. Det du må da gjøre er å ignorere den tanken. Hos folk flest når noe negativt skjer med dem så begynner de å tro at slik er det. Det har alltid vært slikt og de kan ikke se mulighetene til å være noe annet.

Eksempel
Før april 1954 var den vanlige troen fordi det var blitt prøvd før og mislykket gang på gang på gang. Troen var at menneske ikke fysisk mulig kunne løpe 1.6km(1. mile) på mindre enn 4 minutter, og det var troen på jorden for det var aldri blitt gjort før. Det som skjedde var at Roger Bannister kom og han brøyt 4 minutters barrieren. Her er hva som er så viktig med det, siden den gang opp til i dag har over 20 000 mennesker gjort det inkludert studenter. Hva forandret seg? 20 000 mennesker… Hva forandret seg? Her er hva som skjedde. Når de gikk på banen for å springe visste de at det var blitt gjort før, og på grunn av de visste det var blitt gjort før var det en ny tro om denne barrieren, om det målet som ikke kunne nås. De 20 000 menneskene gikk på banen i tro og visshet i hjerte at noen hadde gjort det og det var mulig.

Hvis du kjenner noen som hadde mål eller drøm som de ville gjøre og fikk det til. Da vet du i hjerte at hvis noen har gjort så kan du gjør det, det er mulig… Hvis noen kan få deres drøm til å bli en virkelighet er det mulig for deg at du kan få din drøm til å bli realitet. Så når du begynner å se hvor du vil gå, begynner å forstå at det er mulig. Ser at du at har mye som funker for deg, at du har mye godt i deg, slik at det er mulig å få din storhet frem i universet. Du kan gjør det du vil, skrive din egen bok, starte din egen forretning, reise verden rundt, det er mulig. Du kan komme tilbake fra nederlag å fortsette uansett hvor du måtte hver i livet. Du må tro at ting vil bli bedre for deg.

Eksempel
Jeg tenker på to men i Chicago som var svært vellykket, utdannet med noe lunne lik bakgrunn. De jobbet for et firma i mange år men som mange andre mistet de jobben, to personer som var gode venner. De var ute og søkte på nye jobber i flere uker men møtte bare skuffelse igjen og igjen og igjen. De kunne ikke finne noe arbeid, slik er historien for mange. Han ene stoppet og ble demotivert, han stoppet å søke og ble hjemme for å se på tv. Fikk en veldig negativ holdning og begynte å drikke, bare ga opp.

Den andre personen fortsatte å lete etter jobb uansett hvor han var, bruke hver mulighet til og spør folk, sjekke stillingsannonser hver dag. Svaret var du har for mye utdannelse, du er overkvalifisert, du vil ikke være her lenge nok. Han fortsatte og fortsatte, gikk til en slutt en plass og sa at jeg vet dere ikke kan ansette meg men vil ha bruk for mine evner. Jeg vil ikke sitte hjemme og ikke gjør noe, bare la meg få gjøre frivillig arbeid. Du trenger ikke gi meg noe, jeg vil bare ha noe og gjør. Han var første på jobb og siste som gikk, den beste personen i bedriften. Omtrent 4 uker senere slutter en av topp lederne. De så etter en erstatter, hvem tror du de valgte?

Hva var forskjellen mellom disse to personene? Øyesyn og hjernesyn.
Øyesyn er å dømme ut fra hva du ser, dømme fra utseende. Men hjernesyn er hvordan du tolker det du ser. Han ene sa det er ikke mulig, det er over, jeg er ferdig, jeg kan ikke gjøre det, jeg får det ikke til. Mens han andre på trass av motgangen, avslag på avslag sa til seg selv at det er mulig. At noen en plass er villig til å gi meg en jobb, han bare fortsatte å tenke det var mulig.

Det er det vi må gjøre med drømme våres.