Livet er ikke en jevn rulletrapp. Noen ganger før det blir bedre vil det bli mye verre. Hvis du ikke kan innrømme for deg selv at du suger er sjansene at du ikke vil nå fremtidige forbedringer.
Stolthet, ego, frykt for avvisning, kall det hva du vil for resultatet er det samme. Det er ikke det arbeidet som skremmer deg eller til og med det ukjente. Det er det faktum at for å gå videre må du få hendene skitne.

Eksempler på «Du suge»

Jeg vil gjerne hevde at «jeg suge» øyeblikket ikke er en sjeldenhet. Slippe av hva du allerede har er en viktig del av mange forbedringer. Her er bare noen få eksempler på hvordan ikke å innse at «Jeg suge» øyeblikk vil kunne holde deg tilbake.

En blindvei jobb

Du ønsker å starte en bedrift, men du vet ikke noe om å drive et firma. Faktisk, du er ganske sikker på at det ikke kan konkurrere med lønnen du allerede tjener. Din jobb er behagelig men det gjør ikke at du ønsker å hoppe ut av sengen hver morgen. Ditt valg er enten å møte det uunngåelige «Jeg suger» øyeblikket å ignorere din stolthet for å komme i gang med din virksomhet. Eller gå tilbake til å jobbe den jobben som til slutt vil kvele deg.

Forhold som ikke fører noen veiMotivasjon og mestring

Dere har vært sammen i flere måneder men lidenskapen finnes ikke mer. Du har ikke datet på en stund og er bekymret for at du kan ikke få noe bedre. Ditt valg er enten og vær med noen som ikke er riktig for deg eller innrømme du suger til dating, men går gjennom med det uansett.

Har latt kroppen forfalle

Det har vært flere år siden du har vært på treningsstudio. Nå vil du komme tilbake i form, men det vil bety avgang fra din sofa hverdag. Ditt valg er enten innrømme at du suger i å trene og slite med det grunnleggende og viljestyrken andre har mestret, eller fortsette å leve ett usunn liv.

Hvordan komme forbi «Jeg suger» øyeblikker

Ingen ønsker å være dårlig på noe. Ingen ønsker å ta et skritt bakover. Ingen ønsker å flytte fra sin komfort sone der du allerede føler deg kickass til en sone der du føler utilpass. Men noen ganger er det som må gjøres.

Kom forbi fornektelse:
Den vanskeligste trinnet er å innrømme at du har et problem. Innrømme at et område av livet ditt er ikke så stor som du vil den skal være.
Møt smerte:
Ikke å bekjempe den. Hvis du føler deg crappy så søk gjennom smerten. Ikke overse dine deprimerte eller ubehagelig følelser. Skriv dine tanker og følelser. Innrøm «Jeg suger». Det vil erstatte en kronisk smerte for en akutt en. Møte disse tankene er den eneste måten gjennom dem.
Start nederst:
Press gjennom stolthet og start tilbake på bunnen. Hvis slutte kjedelige jobben for å forfølge dine drømmer betyr et kutt i lønn, må du kanskje ta det. Å miste et forhold kan bety at du trenger å snuble inn i dating livet.
Finn en anker
Finn noe som gir deg egenverd. Forankre deg i noe mer permanent slik at selvtilliten ikke krasjer når du står overfor «Jeg Suger» øyeblikk. Dette kan være familie, åndelig tro, kunnskap, nære venner, ferdigheter.

Du suger egentlig ikke

«Jeg suger» øyeblikk er en illusjon i seg selv. Selv så smertefullt som det er når du går til den andre siden, kan du ikke forstå hvorfor du ikke har gjort det før. ( Scott Young)