Er du en kreativ person? Ja … Nei … Ja … Jeg vet ikke … Kanskje. Hvis ett av disse er svaret ditt så må du kanskje kjenne deg selv bedre. Kreativitet er ikke noe som kan måles, det vises gjennom arbeidet og prestasjonene dine.

Har du en kompleks personlighet?
Kreative mennesker har vanligvis komplekse personligheter. De kan oppleve motstridende følelser samtidig. De er glade, men også triste på samme tid. De elsker ensomhet men kan også bli festens lyspunkt. Kreative mennesker har en tendens til å oppføre seg på to helt forskjellige måter samtidig. Denne egenskapen kalles ambivalens i psykologi.

Synes venne dine at du er mystisk?
Kreative mennesker er mystiske. De kan være vanskelig å forstå. Når du tror at du har forstått dem, så vil de overraske deg ved å vise en helt annen side av seg selv.

Ønsker du alenetid løpet av dagen?
Kreative mennesker elsker alenetid. De går på fester og nyter familiesamlinger, men på slutten av dagen vil de tilbringe litt tid alene. De finner fred i ensomheten og ubevisst fokuserer på deres kreative side.

Er du en følsom person?
Blir du lett såret? Føler du intensiv smerte og lidelse? Kreativiteten blomstrer i følsomhet. Kreative mennesker er vanligvis overfølsomme. De kan lett bli oppslukt av smerte og depresjon. Kreative mennesker må jobbe hardt for å takle deres bekymringer selv om de fleste ganger er det trivielle ting.kreativitet

Elsker du utfordringer?
Boken The Handbook of Creativity mener kreative mennesker er mer utfordrende. De aksepterer nye utfordringer, og deres entusiastiske og nysgjerrige natur tvinger dem til å utforske nye dimensjoner i livet. De går etter nye erfaringer og lærer av deres feil og dermed blir de ustoppelige.