Er du sikker på deg selv? Er du selvsikker og har total tillit til deg selv, dine evner og dine valg. Høres denne definisjonen ut som din karakter? Hvis du trenger litt mer ryggrad til å overholde denne definisjonen, bruk disse punktene til å hjelpe deg med å bygge et sunt nivå av selvtillit i livet ditt.

Du må gjennomgå disse på en daglig basis, og du må tro at de er sanne selv om de ikke kan ha blitt en realitet enda. Den menneskelige hjernen vil tro på hva som er fortalt på en kontinuerlig basis uansett om det er sant eller ikke.

Punkt 1. Jeg vet uten tvil om at jeg kan oppnå mål og drømmer som jeg vil forfølge i min levetid. Jeg vil være konsekvent og vedvarende med å ta full ansvar for mine handlinger, presse meg frem til å nå mine mål og drømmer før de er en realitet.

Punkt 2. Jeg vil herske over tanker i mitt sinn. Jeg vil holde meg fokusert på egenskaper og egenskapene til det jeg ønsker å bli. Jeg vil la ingen negative kommentarer fra andre avskrekke meg fra å nå mine mål og drømmer. Jeg vil bare fokusere på de positive kommentarene jeg foreslår til meg selv om meg selv.

Punkt 3. Jeg vil meditere minst tretti minutter til en time daglig om min misjon. Jeg vil se på meg selv og karakteren jeg trenger å være for å bli den personen jeg skal bli. Jeg forstår at hvis jeg holder meg ansvarlig for det jeg sier om meg selv på en konstant basis, vil mitt sinn automatisk hjelpe kroppen min til å utføre de oppgavene som trengs for å oppnå mine ønskede mål og drømmer.

Punkt 4. Jeg vil skrive ut min tro, ha en klar slagplan for hva jeg skal være i livet. Jeg vil meditere på denne pakten jeg har skrevet for meg selv, og jeg vil aldri slutte å forfølge min plan til det gjør manifeste mitt til en virkelighet.

Mental styrke

Husk.. Alt som er bra for deg er verd å kjempe for. Noen ganger virker det som om vi har en intern kamp med oss selv. Mesteparten av tiden kan det være tilfelle. Ingenting negativt noen utenfor sier til deg bør bety noe. Du er kaptein på skipet ditt. Du flyter din egen båt og nyter reisen på samme turen. Hindringer vil oppstå, men når du oppnå et sunt nivå av selvtillit, vil du være i stand til å riste det av. Denne formelen vil bidra til å hjelpe deg på veien til å bedre deg selv slik at du kan bli bedre rustet til å gå etter dine drømmer og mål.