Har du noen gang opplevd at du har så mye å gjør men får ikke gjort noe. Hvordan skal du organisere deg slik at du får maksimalt utnyttelse av dagen.

Lag deg en dagsplan
Skriv ned alt du skal gjøre i dag på telefonen, som opp dagligvare handelen, møter, oppgaver osv. Lag så gjøremål for dagen, men ikke lag en liste som du ikke kan oppnås. Som f.eks. oppussing hjemme å trene på samme dag. Bryt dine store oppgaver i små praktiske oppgaver. Deretter lag en to-do list for uken. Dette blir bare en forlengelse av din daglige liste. Det du ikke får gjort i dag, kan du gjøre i morgen.

Vær effektiv
Gjør alt du kan gjøre med nå ikke senere. Ikke gå til butikken for å kjøpe melk, så i kveld stikke innom for å kjøpe toalettpapir, det er bare bortkastet tid. Et annet eksempel vil være å betale alle dine regninger samme dag i stedet for å betale dem til forskjellige tider. Alle småtingene du gjør flere ganger koster mye mer tid enn hva man skulle tro.Motivasjon og mestring

Bruk dødtiden din
Venter du på noe men har litt dødtid, så se om det noe produktivt du kan gjør. Fylle vaskemaskin, sende e-poster eller samtaler som skal gjøres.

Tildel en tidsramme
Sett en tidsramme for dine oppgaver. Gi en tidsluke for hvert element, og planlegg dagen din riktig. Ved å gjøre dette har du full kontroll over dagen, og slipper ha arbeid hengende etter.