Det er ofte enkelte irritasjonsmomenter som sørger for at du har en dårlig dag. Her finner du de mest vanlige og noen tips til en løsning.   

Fortiden
Du kan ha blitt såret eller provosert i det siste, spesielt av personer eller hendelser. Men du må å la fortid være fortid. Det er tøft men jo mer du fokusere på negative, jo lengre tid tar det for å bli lykkelig.

Fremtiden
Å ikke tenke på fremtiden er like viktig som å gi slipp på fortiden.
Folk blir ofte misfornøyd på grunn av de høye forventningene de har til livet. Slipp fremtiden ved å senke dine forventninger. Gjør heller det som gjør deg lykkelig i dag.

Negative og selvdestruerende venner
Mangel på lykke kan være på grunn av miljøet og menneskene rundt deg. Noen mennesker er bare altfor «giftige» for din velvære. Heller ikke gi unnskyldninger for deg selv og dine venner. Hvis enkelte personer i livet ditt drar deg ned eller rett og slett irriterende deg, la dem gå. Livet er for kort til å være rundt folk som ikke kan løfte deg opp.

Forvente ting i retur
Hvis du ønsker å være lykkelig, gjør ting for å bli fornøyd selv. Lag positivitet for positivitetens skyld. Hvis du forventer å få noe i retur bare fordi du gjorde noe bra, vil du oppleve mye skuffelse. Det er litt som misforståelsen at suksess bringer lykke. Det er ikke alltid sant, men lykke bringer suksess.lykkelig

Være perfekt
Prøve å være perfekt hele tiden er bare å be om mye stress, da de små tekniske detaljene betyr ofte ikke noe til slutt. Prøv heller ditt beste med å levere resultater. Det er hvordan du vokser konsekvent og ser tilbake på den fremgangen du har gjort som gjør deg lykkelig.

Alltid ha rett
Det er ingenting galt med rett og slett innrømme at du tar feil. Aldri nekt for hva du virkelig føler. Det å være ærlig med deg selv er et viktig steg til hvordan du skaper lykke.