Det er mange fordeler med å forenkle livet. Du vil få mer tid til å tilbringe med venner og familie, det vil være mindre stress i livet ditt, du kan bruke ekstra tid på din hobby. Skap mer glede og lykke i livet ditt.

Slå av mobiltelefonen din
Når arbeidet er ferdig, og du ønsker å tilbringe litt kvalitetstid med familien din, rett og slett slå av mobiltelefonen.

Stopp multitasking
Selv om det kan virke som du får gjort mer hvis du jobber på flere oppgaver samtidig. Men forskning har vist at det faktisk er mer gunstig å fokusere på bare en oppgave av gangen. Det vil tillate deg å forenkle livet ditt.

Kast ting du ikke lengre trenger
Rydd opp i garasjen, garderoben osv. Kast eller gi bort ting du ikke lengre trenger. Hvis du ikke har brukt en ting de siste fem årene, så er det god sjanse for du aldri vil bruke det igjen.

Spør etter hjelp
Du kan ikke gjøre alt i livet selv, så ikke vær sjenert over å be om hjelp. Hvorfor skulle du ønske å komplisere livet ditt unødvendig ved å prøve å finne ut ting på egen hånd, når det er andre mennesker som er villig til å hjelpe deg?

Ro deg ned og slapp av
Livet er ikke et løp, du vil bli lykkeligere og mer vellykket hvis du roer deg ned og slappe av nå og da. Livet er enklere og morsommere hvis du tar deg tid til å slappe av.lykkelig

Nyt de enkle ting i livet ditt
Du trenger ikke en sportsbil eller en stor villa for å være glad og å nyte livet. Ekte lykke blir funnet i enkle ting, som å holde noens hånd du elsker, ta en tur i parken, nyter den vakre solnedgangen, spiller fotball med kamerater på løkka osv.

Slutt å gjør det du ikke er lidenskapelig opptatt av
Livet er for kort og dyrebart til å kaste bort med aktiviteter som du ikke liker. Hvis du ikke er lidenskapelig opptatt av jobben din, begynn å lete etter noe du er mer interessert i. Jeg sier ikke at du bør si opp i morgen, men i det minste få en klar ide om hva du virkelig ønsker å gjøre.

Slutt å være perfekt
Når du prøver å være perfekt i alt du gjør, øker stressnivået i livet ditt. Forenkle livet ditt ved å gjøre de meste oppgavene god nok. Hvis du trenger å gjøre de samme tingene om og om igjen, kan du prøve å forbedre hver gang, og til slutt kommer du til perfeksjon i en mer naturlig måte.

Le av dine feil
Lær av dine feil og unngå å gjenta dem i fremtiden, men ikke ta dem for alvorlig. Vi gjør alle feil, og det er helt normalt. Faktisk er det slik vi lærer og vokser.

Bruk mindre tid på sosiale medier
I første omgang er det morsomt, men jo mer tid du bruker på sosiale medier, jo mer komplisert blir livet ditt. Du trenger fortsatt å ta vare på barna dine, du må fortsatt jobbe, du må fortsatt lage mat, og sannsynligvis mange andre ting. Men når du bruker tre timer eller mer om dagen på sosiale medier, kommer det til å være ganske komplisert for å fullføre dagens oppgaver.