Så hva gjør folk glade? Vil mer penger gjøre det? Vi har alle hørt folk som har en formue, men endte opp med å begå selvmord. Vil berømmelse gjøre det? Hvor mange kjendiser har du hørt bruker narkotika og går inn og ut av rehabilitering hele tiden? Hva med å ha den perfekte kroppen? Å ha den perfekte jobben? Hvis du spør folk hva som gjør dem lykkelige vil du mest sannsynligvis få massevis forskjellige svar, men det er to grunnleggende ting som vil sikre lykke. Den første er at de vokser mentalt, åndelig osv. Den andre er følelsen av at de gjør en forskjell.

Mange mennesker vil gjøre feilen med å tro at lykken kommer fra noe ytre. De tror at den nye sportsbilen vil gjøre dem lykkeligere, lønnsøkning eller få et nytt hus. Selv om disse tingene kan gi deg midlertidig følelse av lykke så er de kortvarige. Tenk på det tidspunktet du kjøpte ditt første hjem eller bil. Du var sannsynligvis spent, men hvordan føler du deg flere år senere? Sannsynligvis ikke like spent siden du ble vant til det? Mange mennesker ville blitt overlykkelig hvis de kunne tjent 1. million pr år. Folk som fikk de inntektene for første gang var nok begeistret, men etter å ha gjort det så lenge år etter år, blir det bare normen, en ny lønnsslipp.

lykke

Den første delen av det som gjør folk glade er veksten. Når du føler at du forbedrer ditt liv, blir du fornøyd. Det betyr ikke nødvendigvis at du må stadig kjøpe større og bedre ting. Det er mye dypere enn som så. Du må føle at du vokser opp på et personlig nivå. Du trenger å vite at essensen av hvem du er i kontinuerlig forbedring. Hvis du ønsker å vite hvordan du finner lykke, se innenfra. Jobb med deg selv, dine mål og dine drømmer. Hold utkikk etter måter å gjøre deg selv bedre i dag enn du var i går. Dette vil bety forskjellig for forskjellige folk, men poenget er at du må føle at du blir bedre og får det bedre som et menneske med tiden som går.

Den andre delen som gjør folk glade er at følelsen av bidrag. Alle ønsker å tro at de ble satt her for å gjøre noe stort. Du trenger ikke å gjøre noe som vil forandre verden. For noen mennesker å være foreldre lykke fordi de skapte et nytt liv i deres verden, og de er ansvarlige for lykke til livet.

Hva gjør folk glade på jobb? Ikke en lønnsslipp som nevnt tidligere, for etter en stund går spenningen bort. Det er følelsen av å gjøre en forskjell. Det er i den forstand at du er en del av noe mye større enn deg selv. Dette er hva som gjør folk glade i livet. Å være en del av eller lage noe som vil overleve dem. Dette er grunnen til at du ofte vil se folk som har alle pengene i verden og gir mye til veldedighet. De innser at penger alene ikke bringer lykke. Bidrag gjør.

Dette er to måter på hvordan å finne lykken. Er disse de eneste grunnene på hva som gjør folk lykkelige? Det avhenger av hvordan du definerer lykke. Du kan være fornøyd med bare å være i live. Du kan være fornøyd med bare å være i stand til å se. Det er en følelse du oppretter. Som blir sagt, er personlig vekst og bidrag to sterke grunner til å være lykkelig.