Få deg til treningsstudioet er vanligvis den største utfordringen av motiverende trening. Når du kommer trenger du kanskje litt mer motivasjon til å få mest mulig ut av treningen din. Miljøet på treningsstudioet spiller en viktig rolle til din holdning med å trene. Her har du noen steg som kan hjelpe deg til å ha motivasjonen for å komme tilbake til treningsstudioet

1. Gå til et treningsstudio som gir gode omgivelser. Se etter et fysisk miljø som inspirerer deg til å trene, med et klientell som motiverer deg. Hvis treningsstudioet er fullt av sminkedukker kan du føle deg mer skremt enn motivert.

2. Se på andre som trener. Bruk disse personene som motivator for og nå et høyere nivå ved å presse deg selv hardere mens du trener.

3. Planlegg treningsøkter med en venn på treningsstudioet. Motivere hverandre til å jobbe hardere i Motivasjon og mestringtreningsøktene.

4. Endre din trening på treningsstudioet enn å gjøre de samme øvelsene hver gang. Variasjonen gjør trening mer interessant og motiverende.

5. Ta en felles trening for en motiverende gruppetrenings miljø. Bli revet med av energien til de andre deltakerne.

6. Lei en personlig trener. En erfaren trener er i stand til å tilpasse treningen og motivere deg.

7. Visualiser deg selv til å fullføre treningen og føl deg sterkere. Bruk den positive selvfølelsen til å holde deg på treningsstudioet.

8. Musikk er noe som bare pumper energinivået og motivasjon til en ny høyde og gjør at du gir alltid litt ekstra.