stressHvor ofte føler du deg ikke stresset, helt opptil punktet før du bryter sammen?
Det hjelper heller ikke at i dagens samfunn forventes det at du skal kontinuerlig effektiviseres til å delta på alt som måtte dukke opp. Her har du par punkter som kan hjelpe deg med å bli mindre stresset

Dine forventninger
En av de største synderen til at folk blir unødvendig stresset, er at de forventer at ting skal skje slik de har sett det for seg. Når ting ikke utfolder seg slikt som forventet resulterer det ofte med stress.

Av og til må du bare godta at du kan ikke endre situasjonen men kun tilpasse deg til den. Eksempel som de fleste kjenner seg igjen i er å bli stresset og sint når man ender i en ikke forventet bilkø. Hva kan du gjøre i den situasjonen? Ingenting bortsett fra å prøve å slappe av og godta det.

Sex
Folk tyr ofte til mat og alkohol når de blir stresset. Sex er derimot en naturlig metode som utløser hormoner som gir lykkefølelse. Etter akten vil du føle deg avslappet og stressfri.

Trening
Trening er ikke bare for å komme i form og se bra ut. Det er perfekt for å få ut bygd opp aggresjon og spenning i kroppen. Det som også skjer er at kroppen utløser endorfiner som er kroppens egenproduksjon av «morfin», som også tvinger deg til å slappe av å føle bra med deg selv etter trening.

Kjæledyr
Studier viser at å ha kjæledyr kan hjelpe med å senke daglige stressnivået.
Bare se videoen for å få det bekreftet.

Tid for deg selv
Sett av en dag eller kveld til deg selv for å gjøre det du ønsker, enten det måtte være å spille spill eller lese en bok og drikke rødvin. Det er ikke viktig hva det er så lenge det er din tid til å koble av.