Ikke glem å alltid klage
Husk ingenting skjer uten at det får negative følger. Snø er sikkert fint men kaldt. Solen viser seg for sjeldent men er for varm når den gjør. Bonusen du fikk er for lite. Andre folk får mer oppmerksomhet enn deg. Det er veldig viktig å finne det negative i alt som skjer hvis du ønsker å være ulykkelig

Unngå problemer
Unngå det, sett ting til side, lat som du ikke var klar over det. Dette er de viktige tingene du må huske på for å lure deg unna problemer. Selv om det er et lite problem nå, tenk hvor stort problem du greide å gjemme deg fra senere. For å være ulykkelig så ikke glem og alltid ha unnskyldningene klar.

Sammenlign deg med andre
Dette er det viktigste du kan gjøre for å forbli ulykkelig. Finn ut hva andre folk har som du ikke har. Det har ikke noe å si om det er materielle ting eller annen lykke, de har noe du vil ha. Sjalusi er alfa omega her.

Ikke ta sjanser
Er du allerede ulykkelig så er dette punktet min favoritt. Når du ikke tar sjanser så vil du aktivt jobbe med å holde deg på samme plass i livet. Dette sørger for at muligheten til å bli lykkelig er forsvinnende små.gi faen

Gjør ting du ikke liker
Setningen i seg selv er ganske opplagt. Det er vanskelig å bli lykkelig hvis du hele tiden gjør ting du hater.

Vær med folk du ikke bryr deg om
Hold på folkene som gjør deg ulykkelig. Tenk hvis du kjenner en vift av motivasjon, hvor heldig er ikke du da som har folk rundt deg til å forklare hvorfor motivasjon er djevelens verk.

Ikke tilgi og bær nag
Har noen gjort deg urett en gang? uansett størrelse ikke tilgi personen, for når du gir folk en ny sjanse så kan det hende de positivt overrasker deg senere. Den risikoen bør du ikke ta for å være ulykkelig.