Salgsmotivasjon handler om å være i stand til å få deg eller ditt salgsteam til å gjøre det som må gjøres. Det er evnen til å ta affære om du føler for det eller ikke. Salg er noen av de tøffeste yrker du kan ha ettersom du vil måtte håndtere konstant avvisning. Dette er grunnen til at folk flest ikke klarer å få suksess innen salg.

Salg er det høyeste betalte yrke i verden. Gjett hva som er det laveste betalte yrke i verden? Også salg. Alle kan få en jobb som er timebetalt og tjene en viss sikker sum hver måned. Det tar en viss type karakter til å være i stand til å kontrollere sin egen lønn. Salgs yrke er ikke for de svake personene.

Mental styrke i salgs yrke handler om evnen til å møte 99 folk som sier Nei til deg, men allikevel fortsatt være sikker på at den 100. personen si Ja. Hvor mange mennesker tror du kan gå inn og snakke med den hundrede personen med samme entusiasme og spenning du hadde i første prospektet? Ikke mange i det hele tatt.

Selg bedre

Salg er virkelig en av de få yrker der en person uten pedagogisk bakgrunn, uten talent eller ferdigheter, kan bli en av de best betalte personene. De ferdighetene som trengs for å kunne bli svært vellykket salgs person er noe som kan læres. Hva som egentlig trengs er ikke hjernen, eller en dyr dress, eller selv kjenne de riktige personene til å begynne med. Det som gjør deg vellykket i salg er ett brennende ønske om å være best.

Hvis du er i salg, så kan du bokstavelig talt forandre økonomien fra blakk til velstående på kort tid. Hvis du er i en lederposisjon, Lær alt du kan om motivasjon og det blir ingen grenser for hva du kan oppnå.