Hvis det er noe vi alle sammen ønsker oss, så er det mer overskudd i hverdagen. For mellom jobb og andre daglige og ukentlige forpliktelser, kan det føles som at det ikke akkurat er så mye plass til å gjøre eller bruke tid på de tingene vi faktisk har lyst til å bruke tiden vår på. Og selv om vi ikke magisk kan trylle bort de tingene vi ikke orker å gjøre, men må gjøre, er det likevel absolutt ting vi kan gjøre for å få mer overskudd, sånn at de tingene kanskje går litt lettere. Her får du noen tips til akkurat det, sånn at hverdagen kan bli kanskje en anelse lettere.

Bestill en matkasse

Det å ha et abonnement på en matkasse er en av de gode tingene vi kan gjøre som rent faktisk sparer oss tid. Det å kunne hoppe elegant over både planlegging, handling og deler av matlagingen gjør bare at man faktisk magisk får mer tid i hverdagen, så hvorfor ikke bare hoppe ut i det? Man kan velge oppskriftene sine selv, eller la dem velge for seg hvis man ikke orker, og spise noe godt til middag hver eneste dag, men minimal innsats fra din egen side. Helt genialt, særlig hvis man er flere.

Flere orgasmer

Ja, orgasmer er faktisk en av de beste måtene å få litt mer overskudd i hverdagen på. Du vet alle de deilige endorfinene du får når du trener? De kan du få uten å trene. Om du har kjæreste, eller velger en vibrator eller dildo er helt opp til deg, men ikke hopp over dette tipset!

Trening

Nå sa vi akkurat at du kunne få de samme endorfinene som du får når du trener av å få en orgasme, og selv om det er sant, så betyr det ikke at du ikke burde trene. Fordelene av å trene er nemlig mange, og bedre søvn og mer overskudd er bare et par av dem.

Fast døgnrytme

Det å sove nok, og ikke minst godt, er essensielt for helsen vår. Og det å ha en fast døgnrytme i både helgen og i uka er en av de aller beste måtene vi kan oppnå dette på. Det kan være litt vanskelig å komme inn i, men når man først er der, er det helt fantastisk – og absolutt verdt innsatsen det krever, så bare gjør det!