1. Ærlighet
Undervise verdien av ærlighet, integritet, oppriktighet og troverdighet til barna vil hjelpe dem å utvikle moralsk sterk karakter med selvtillit. Barn vil alltid lære av sine foreldre og derfor har foreldre ansvar å sikre at barna lærer og vær ærlige.

2. Vise hensyn til andres følelser
Ta andres følelser i betraktning å være hengiven og empatiske mot andres følelser. Det er alt hva du trenger til å bygge positive relasjoner.

3. Lære følelser, medfølelse og kjærlighet
Å være respektfull og medfølende om andres instans vil gjør at du føler deg bedre. Å være glad for andres suksess og lykke utfolder bølge av glede i livet ditt. Med små handlinger av godhet motiverer deg og andre til å gjøre verden vakker.Se på meg

4. Rettferdighet og endre
Foreldre har veldig mye ansvar for å undervise sine barn å gjøre endringer på sin dårlige oppførsel. De må læres opp til å be om unnskyldning for å skade venner, nære og kjære. Klem dem, sett pris på dem og kyss dem uten grunn, diskuter verdien av medfølelse, kjærlighet og følelser i forhold og liv.

5. Takknemlighet
Hjelp barna å utvikle en vane for å være takknemlig for hver lille ting som har bidratt. Også for de riktige tingene som skjedde i deres liv i stedet for å være trist for det gale som har skjedd. Uttrykke takknemlighet vil hjelpe dem å ende opp med dager uten anger.

6. Lidenskap
Ingenting kan gjøres uten lidenskap, og det er lidenskapen som gjør at verden går rundt. Lidenskap ligger i oss alle men kan være i slumrende tilstand og venter på å bli utforsket. Hjelp dine barn til å oppdage sin kjærlighet og lidenskap der de kan blomstre og bli virkelig dyktig.