Her har dere par «enkle» tips på hvordan du kan forbedre din hverdag

Motvirke negativitet med positivitet
Negativitet kommer snikende. Det starter i det lille men etter hvert vil det bli en del av personligheten din. Motvirk negativiteten fra andre og deg selv ved å svare med positivitet og optimisme.

Dette bør du fokusere på å ikke gjør:
– Baksnakke
– Misunnelse
– Være frekk
– Forhåndsdømme folk eller situasjoner

Gjør noe positivt
Gjør daglig noe positivt for deg selv.
Meld deg inn i noe frivillig arbeid, eller bare gjør en liten positiv ting for andre hver dag.
Trenger ikke være verre enn å smile til noen eller holde døren oppe.

Dediker tid til økt kunnskap
Jobb mot å lære noe nytt hver dag og dyrk dine talenter. Prøv å les et kapittel om dagen, lær et nytt ord, praktiser dine matematiske ferdigheter, eller velg et tema som du bare vil lære mer om. Uansett hva du velger så lær noe nytt.

En dag uten å lære noe er en dag bortkastet.

Ikke glem å feire
Så mye i livet er verdt å feire, men ofte får vi ikke tid til dette i våre hektiske hverdager. Når vi velger å feire, kan det bli en skuffelse under presset av forventninger.

Du bør feire jubileer, selv de små. Få fokus på hva som har betydning for deg, og gi slipp det andre. Ta å feire dumme «helligdager» som Halloween eller oktoberfest. Gjøre festen så stor eller liten som du selv vil.

Oppdagelse
Hvor ofte er ikke skylappene på og du ser ikke hva som er rett ved deg? Være turist i din egen hjemby. Tillat deg selv å være glad for de tingene i byen din som er lett tas for gitt.

Gjør det snarere enn senere
Det kan være fristende å «gjøre det senere», men altfor ofte ser vi at senere aldri kommer. Når vi utsetter arbeidet mot viktige mål, blir vi mer reaktive enn proaktive. Etter hvert vil vi føle oss overveldet av frister som nærmer seg og stresset kommer. Vi klarer da ikke å gjøre den fremgangen vi hadde håpet på.lykkelig

Møt frykten din
Vår frykt holder oss tilbake, og gjøre våre verdener mindre. Bryt ut av denne trenden ved å gjøre noe hver dag som hjelper deg med å erobre frykten. Det er ikke nødvendig å overvinne frykten med en gang, for å ta små skritt hver dag er mye mer bærekraftig. Jobb deg gjennom tanker og handlinger som kan holde denne frykten på plass.

Ta deg tid
Å være opptatt er ikke det samme som å føle deg i live. Bruk tid par ganger løpet av dagen for å le, få inspirasjon og refleksjon.