Du har makten til å endre dine vaner, livet ditt og din skjebne. Det hele begynner med det positive valget å se på din holdning og lære å få en vinnende holdning.

Når du fokuserer på hva du oppnår, ikke glem hvordan du oppnår det. Være en person av god karakter. Vær ærlig. Vær troverdig. Ha et rykte av absolutt høyeste integritet. Gjøre ting for alle de riktige grunnene. Vær ydmyk og alltid vær takknemlig.

1. Tenk, snakk og handle positivt
Start og vær positiv på alle områder av livet ditt. Du må utvikle en vane med å tenke, snakke og handle med optimisme i enhver situasjon. Uansett hva som skjer i livet er det du som velger svaret ditt. Ditt svar gjenspeiler din holdning, og holdningen vil bestemme din fremtid.

2. Engasjer deg i positive relasjoner
Ditt sinn er en magnet, ubevisst plukker den opp alt rundt deg. Finne personer som vil oppmuntre deg og løfte deg høyere. Omgi deg med flotte mennesker, og det vil ikke være lenge før du er en av dem.

3. Gå etter formålet ditt lidenskapelig
Uansett hva din drøm er, gå etter det! Alle har en drøm. Kanskje din har blitt begravd så lenge du har glemt det, men det er aldri for sent å begynne! Det eneste spørsmålet for å nå dine drømmer er: Hvor mye ønsker du det?

4. Lev nå
Engasjer deg i nåtiden. Øyeblikket akkurat nå er alt du har. Tilbring tiden på det som betyr mest, og hvor det vil forbedre ditt liv mest. Respekterer hva tid du har igjen å få mest mulig ut av det.

5. Tilgi og glem
Ikke la din fortid definere din fremtid. Kom til fred med hva du har gjort eller hva andre har gjort mot deg. Godta at du ikke kan endre det. Du har hele livet foran deg. Gjøre noe stort med det.

6. Husk og Smile
Se på motgang som en mulighet til å vokse. Hvis du smiler vil du overvinne utfordringene i hverdagen og bruke dem som grunnsteiner for din kommende suksess. Se motgang i ansiktet og SMIL!

7. Vær modig
Ingen kan se inn i fremtiden. Du kan ikke vente til du tror du har dekket til alle hjørner før du starter. Vær trygg på deg selv, og i andre spesielt når du ikke har grunn for mistillit. Hold deg på linje mot ditt mål.

8. Ta vare på deg selv
Din fysiske og psykisk helse går hånd i hånd. Det er vanskelig å ha en uten den andre. Mosjon, spis riktig, sov rett, og vedta en positiv holdning om kroppen din. Jo mer du tar vare på kroppen din, jo mer vil den ta vare på deg.

9. Penger
Penger er tid og hva du gjør med tiden er det viktigste. Få dine holdninger til penger rett. Lær å tiltrekke deg penger, og bruk de til å gjøre noe godt for deg selv og andre.

10. Vær takknemlig
Si «takk.» Sett pris på de som har investert i livet ditt. De som har påvirket deg til å bli bedre. Vis en holdning av takknemlighet. Være takknemlig for alt og alle i ditt liv.

11. Gi tilbake
Finn måter å hjelpe andre. Ta søkelyset bort fra deg selv og la den skinne på andre. Du har tid, talenter og ressurser til å gjøre noe fantastisk.Per Fugelli

12. La det skje
Ta ansvar for å endre ditt liv til det bedre. Disiplinere deg selv til å gjøre en positiv endring i livet ditt. Invester i deg selv gjennom personlig og formell utdanning. Det er din avgjørelse. Det er din skjebne.

13. Få et nytt perspektiv
Per Fugelli i sin bok, viser til sin diagnoseliste på hvorfor vi ødelegger for oss selv. Kjøp boken her