Still deg selv disse spørsmålene som forhåpentligvis vil hjelpe deg med å bestemme om det er tide å slutte i jobben eller ikke.

 

Er du lykkelig?
Dette er vel kanskje det viktigste spørsmålet. Hvis du ikke trives i jobben og har ikke gjort det på en stund, bør man finne seg en ny jobb.

Er du verdsatt?
Hvis du er i en utakknemlig jobb og blir stadig oversett eller hoppet over ved forfremmelser, så vil det føre til store frustrasjoner. Å bli verdsatt på jobb er en toveis gate. Legg vekt på hvem du er og hva du gjør og se hva som skjer. Hvis du fortsatt blir oversett er det på tide å si opp jobben.

Lærer du noe?
De beste selskapene tilbyr sine ansatte muligheter til å lære og få nye ferdigheter eller kunnskaper. De belønner fremgang og suksess. Får du sjansen til å bidra med det du lærer?

Er du ettertraktet?
Før du bestemmer deg for å gå mot døren, vurder din salgbarhet i bransjen din og arbeidsmarkedet generelt. Det er en konkurransepreget verden der ute. Ta deg tid til å lage CV, søknad og referanser som vil skille seg ut. Vurder sterkt om du skal ta sjansen på å si opp jobben før du har funnet en ny jobb.