Bruk tid på de riktige folka
De riktige folkene er de du trives i selskap med. Disse menneskene setter pris på deg og støtte deg når du ønsker å endre livet ditt for det bedre. De aksepterer deg for den du er og den du ønsker å bli.

Vær ærlige med deg selv
Du er hovedsakelig den eneste personen du selv kan stole på. Så hvorfor skal du lyve for deg selv? Vær ærlig om hva som er rett og hva er galt i livet ditt. Lær å forstå hvem du virkelig er og ikke gjem deg bak illusjoner.

Gjør lykke en prioritert
Dine behov er veldig viktige. Hvis du ikke tar vare på deg selv eller tror dine ønsker er viktige, vil du bare gjøre livet ditt hardere. Du kan ikke hjelpe andre før du selv er på en god plass

Ta vare på øyeblikkene
Ikke bare tenk på de store tingene du ønsker å få fullført i fremtiden, eller på alle feilene du gjorde i fortiden. Se på det positive som skjer i dag.Et bedre liv

Vær glad for det du har
Folk tror at hvis de bare får kjøpt den tingen eller reist på den turen så vil de bli lykkelig. Lykke er ikke noe som skaffes over disken. Lykke er et tankesett, hvor du må lære å bli glad i det du har nå.

Ha tro på at du er klar for neste steg
Aksepter mulighetene som kommer din vei og godta at endringer vil skje. Det er det som får deg til å bevege fremover.

Konkurrere kun mot deg selv
Bli inspirert av andre personer, lær av dem men ikke konkurrer mot dem. Du må fokusere på din kamp for å nå dine mål.

Vær lykkelig for andres fremgang
Legg merke til hva du liker om andre mennesker og fortell dem det. Vær glad for de som oppnår noe. Ønsk dem det beste, og disse menneskene vil gjøre det samme for deg.

Tilgi deg selv og andre folk
Før eller senere vill alle føle seg dårlig om sine egne avgjørelser eller andres feil. Det er normalt å føle på denne måten, men noen ganger varer det for lenge. Vi gjenoppleve disse minnene om og om igjen og gjør det ubehagelig i en tid videre. Aksepter situasjonen for slik den er og tilgi den slik at du kommer deg videre.

Ta vare og hjelp andre
Jo flere folk du hjelper, jo flere vil hjelpe deg når du trenger det.

Unngå stress
Slapp av og pust. Hvis du føler stresset virkelig synker inn, så ta en pause. Du kan da gjøre smartere valg istedenfor en situasjon hvor du ikke tenker klart

Jobb daglig mot målet ditt
Uansett hva du drømmer om, så begynn å beveg seg i den retningen. Hvert lille skritt, hver liten handling og prestasjon fører deg nærmere dine mål.

Konsentrer deg om det du kan kontrollere
Du kan ikke endre alt da det er bare sløsing av tid og energi. Bruk heller energien på ting du kan påvirke og heller aksepter det du ikke kan.