Gjør det som kan gjøres den dagen. Du trenger ikke å overarbeide deg eller prøve å gjøre mest mulig ting på kortest mulig tid.

Det er kvaliteten som teller

Ikke prøv og gjør morgendagens eller neste ukes arbeid i dag. Det er ikke antall ting du gjør, men kvaliteten av det.

Suksess handler ikke om å være heldig

Motivasjon og mestring

Du trenger bare å fokusere på de viktigste oppgavene og lykkes med dem hver dag. Etterhvert har du en vellykket uke, måned og år. Suksess er ikke et spørsmål om flaks. Den kan forutses og garanteres. Alle kan oppnå det ved å følge denne planen.

Men de fleste mennesker vil aldri oppnå den suksessen de virkelig ønsker fordi de blir utålmodige. De ønsker enkel suksess, eller ingen i det hele tatt. De ser veien til suksess som en frustrasjon, et hinder. Hver dag som ikke blir brukt til å nå det endelige målet blir sett på som en mislykket dag. Folk blir distrahert av småting som hver dag prøver å få oss ut av kurs.

Følg målet ditt

Ikke gi oppmerksomhet til distraksjoner. Nyt de gode dagene og rist av deg de dårlige dagene. Hold deg på sporet. Konsentrer deg om hver oppgave i dag fra morgen til kveld, å gjøre dem så vellykket som mulig. Vit at hvis hver av oppgavene utføres vellykket, eller i det minste den store majoritet av dem, må livet ditt være vellykket.