Føler du at du ikke kommer noen vei på jobben. Ta sjanser for å forbedre dine muligheter til å avansere.

Sjanser gjør deg mer synlig
De fleste personene vil ta den lette og trygge veien da dette faller inn under komfortsonen.
Når du da tar sjanser vil det bli rask lagt merke til. Da får du din scene til å vise frem hva du er god for. OBS ikke ta idiotiske sjanser, ha en god plan før du setter i gang.

Sjanser kan skape endringer
Hvor ofte rister man ikke på hode av unødvendige og idiotiske prosesser på arbeidsplassen? Det har jo alltid vært slik og derfor vil ingen endre dem. Dette gjelder like mye små som større bedrifter. Hvis du ønsker endringer så må du ta sjansen og gjøre noe nytt.

Du får et kick av å ta sjanser
Ja der er en tilfredsstillelse ved å gjøre ting riktig og hva som forventes av deg, men kicket av risikoen på sjansen du tok kan gi deg mye bedre følelse.

Skaper bedre standard
Når du begynner å ta sjanser og ser resultatene det gir, vil en ny standard begynne å danne i tankene dine. Du er ikke lenger fornøyd med godt nok, og vet at for å skape noe bra, må du løfte det til neste nivå. Du vil da kontinuerlig forbedre bedriften.

Du lærer mer om deg selv
Å ta sjanser er vanligvis et uttrykk for sine egne ideer. Jo mer komfortabel du er med å utforske nye evner hos deg selv, jo mer oppmerksom blir du på hva du selv kan utrette.

Ta sjanser er risiko
Selvfølgelig er det ulemper med å ta sjanser, du kan ende opp med og tryne skikkelig. Det er her du må veie opp risiko i forhold til potensiell gevinst.

Affiliate lenke
For å kunne ta sjanser må man kunne spillereglene på jobb. Boken Jobbkoder: spilleregler i norsk arbeidsliv av Linda Hagen er en utmerket bok å lære fra. Kjøp den her